MATCHLESS LIVING BY THE SEA

ALEGE SOPRA SATURN ȘI BENEFICIEZI DE
VACANȚE LA STANDARDE HOTELIERE ÎN PROPRIUL TĂU APARTAMENT

MATCHLESS LIVING BY THE SEA

ALEGE SOPRA SATURN ȘI BENEFICIEZI DE VACANȚE LA STANDARDE HOTELIERE ÎN PROPRIUL TĂU APARTAMENT

PROFITĂ DE OFERTA LUNII

Un nou landmark arhitectural

Skyline-ul stațiunii Saturn cunoaște un nou landmark arhitectural. SOPRA este cel mai recent și mai ambițios proiect rezidențial din sudul litoralului, care propune clienților o viziune unică și un nou concept de confort, la cele mai înalte standarde de proiectare și execuție.

Prin anvergura sa, înălțimea considerabilă, eleganța și prețiozitatea elementelor de arhitectură și finisaj, SOPRA va deveni și va rămane peste ani un reper emblematic al litoralului românesc.

Str. Greenport, nr. 23, Saturn

Am ales Saturn pentru că ne-am dorit altceva față de situația din nordul litoralului. E o stațiune
mică, dar renovată și bine reglementată împotriva dezvoltărilor imobiliare haotice, datorită
întinderilor mari de arii protejate care o mărginesc.
3700 m²
de spații verzi
doar
30%
suprafață construită

Spațiu verde cât vezi cu ochii

O parte din farmecul SOPRA Saturn se va datora naturii și numai ei. Am ales o locație splendidă, înconjurată de zone protejate și la care nu există riscul construirii altor proiecte locative în apropiere. Vă veți bucura de panorama spectaculoasă către lac și mare fără a fi deranjat de zgomote sau priviri curioase. Construim doar pe 30% din suprafața construită, restul este rezervat spațiilor verzi din complex, fie că vorbim de zonele special amenajate pentru copii sau spațiile de relaxare pentru adulți.

Prețuri începând de la

€56,120

Discount luna aceasta

10%

Facilități

Piscină exterioară de 1170 m² cu zonă pentru copii

Copilul dumneavoastră abia a învățat să înoate? Știe deja și este înnebunit după o porție sănătoasă de bălăceală? Amenajăm zone speciale pentru cei mici, cu personaje și activități pe care le va adora, iar piscina exterioară va avea toate șansele să devină locul său preferat atunci când veniți la SOPRA.

Piscină interioară deschisă tot anul

De ce să nu vă bucurați de beneficiile extraordinare ale înotului indiferent de vremea de afară? Pregătim o piscină interioară spațioasă, deschisă pe tot parcursul anului, cu toate facilitățile și condițiile pe care vi le puteți dori. Va fi o manieră excelentă prin care să vă deconectați oricând împreună cu familia.

Restaurant deschis tot anul

Un serviciu care nu avea cum să lipsească din centrul proiectului SOPRA este restaurantul. Suntem cu toții de acord cât de important este să aveți asigurate toate condițiile pentru ca dumneavoastră și familia să vă bucurați de mese delicioase împreună, într-un loc special amenajat, aflat în incinta complexului.

Vom asezona meniul prin talentul unor bucătari profesioniști, personal specializat și o ambianță în care să vă bucurați de fiecare masă a zilei. Se vor concepe dish-uri cu preparate proaspete din pește și nu numai, dar și farfurii speciale pentru cei mici. Nu uităm nici de cocktailuri și alte băuturi răcoritoare, astfel că unii dintre cei mai buni barmani se vor asigura ca servirea și prepararea băuturii dumneavoastră să fie realizată ca la carte.

Plajă privată
acreditată Blue Flag

Unul dintre lucrurile pe care ni le-am propus atunci când am conturat proiectul a fost să oferim condiții de înaltă clasă atât la interior, cât și la exterior. Iată de ce SOPRA BEACH a venit ca o idee firească.

Rezervată exclusiv clienților noștri, SOPRA BEACH va avea acreditare Blue Flag, fiind una dintrele puținele de acest fel din România. Asta înseamnă că ne angajăm să avem cea mai bună calitate a apei și a nisipului, grijă deosebită pentru mediul natural, condiții de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități și multe alte facilități de înalt standard.

Ne dorim ca pe SOPRA BEACH clienților noștri să nu le lipsească nimic. Amplasăm zone de joacă pentru copii, o zonă pentru practicarea sporturilor nautice și servicii de servire a mesei. Totul este gândit la nivel premium, pentru ca timpul pe care îl veți petrece aici să fie cu adevărat memorabil.

Apartamente

Nu puteam concepe un proiect atât de remarcabil fără să gândim unități locative excepționale, cu adevărat unice.

SOPRA propune clienților 374 de apartamente de tip studio, 2 camere dar și penthouse-uri absolut spectaculoase.

374
apartamente de vânzare
386
locuri de parcare

Studiouri

De la €56,120 (TVA inclus)

2 camere

De la €105,800 (TVA inclus)

Penthouse

De la €276,000 (TVA inclus)