Locație
excelentă
După un studiu atent al stațiunilor din sudul litoralului, am ales să ne concentrăm pe Saturn, o stațiune cu suprafață mică, puternic reglementată împotriva dezvoltărilor imobiliare haotice, complet renovată și cu zone întinse de arii protejate

Str. Greenport, nr. 23, Saturn

Am ales sudul litoralului pentru a dezvolta acest proiect excepțional. Păstrăm un procent semnificativ din unitățile locative, așadar suntem interesați direct de aprecierea în timp a valorii acestor apartamente.

Diferența crucială care există între nordul și sudul litoralului o reprezintă peisajul natural. În nord, din păcate, relația om-natură este vătămată iremediabil prin inexistența spațiilor verzi. Nu vă veți confrunta cu această situație în sud, acolo unde zonele de vegetație predomină. Aceste zone întinse sunt protejate prin reglementări de mediu ce interzic edificarea oricărei construcții.

Totodată, în sudul litoralului nu există multe parcele disponibile pentru dezvoltări imobiliare, ele fiind arondate și folosite în cadrul unităților deja edificate.

Nu în ultimul rând, reglementările urbanistice sunt suficient de restrictive prin asigurarea unor limite generoase față de loturile învecinate, astfel încât să nu permită o aglomerare urbană.

Toate aceste motive fac ca SOPRA Saturn să fie un proiect cu atât mai special. Apartamentele noastre au o panoramă de excepție către lac și mare, pentru ca dumneavoastră să asistați la spectacolul naturii la orice oră din zi sau din noapte. Grație amplasamentului deosebit de avantajos, vecinii sau privirile curioase nu vor constitui o problemă, aspect neplăcut cu care probabil poate v-ați confruntat în trecut.

Suntem atât de norocoși că avem locuri de o asemenea frumusețe la mare în România! Iar atunci când putem contribui calitativ la onorarea acestei comori, prin încurajarea și dragostea pentru frumos, misiunea noastră este ca și îndeplinită.

Se spune că sticluțele mici conțin substanțele tari. În cazul nostru, un loc atât de unic și retras ca stațiunea Saturn a constituit fundația viziunii noastre, un spațiu pe care ne-am propus să-l valorizăm din plin și la care dumneavoastă veți fi martorul nostru în timp.

Portul turistic Mangalia 10 min

Este unul dintre cele mai moderne porturi turistice din România și un punct de plecare spre celelalte stațiuni de pe litoralul românesc și nu numai. Dacă sunteți pasionați de navigație, atunci trebuie să știți că vă puteți bucura de frumusețea sălbatică din largul Mării Negre printr-o plimbare sau chiar scurtă croazieră. Puteți practica, de asemenea, și sporturi nautice sau puteți admira coloniile de lebede, un moment relaxant pentru întreaga familie.

Peștera Limanu 10 min

Pentru cei pasionați de speologie sau doar intrigați de misterele naturii, Peștera Limanu este alegerea perfectă. Primele atestări documentare ale acesteia datează încă din anul 1916, momentul în care a fost vizitată de om pentru prima oară. Un loc perfect în care să admirați unicitatea și forța spectaculoasă a naturii.

Muzeul Marinei Române 5 min

O activitate perfectă pentru o după-amiază în formula tatăfiu, nu credeți? Este cea mai importantă instituție de acest gen din România și oferă vizitatorilor săi dovezi prețioase ale evoluției marinei militare și civile din țara noastră. Veți putea admira noduri marinărești, ancore de dimensiuni impresionante, timone sau arme de toate felurile, dar și o colecție unică de navomodele.

Peștera Movile 10 min

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Diam sodales sit id morbi gravida. Dignissim facilisis odio egestas nunc habitasse cursus. Arcu porta diam suspendisse pretium, convallis tristique.

Edificiul bizantin 20 min

Ora de istorie pentru dumneavoastră și cei mici poate începe în muzeul din incinta hotelului President din Mangalia, la o plimbare cu mașina de doar 20 de minute de complex. Edificiul Bizantin datează din perioada secolelor V-VI d. Hr. și veți descoperi acolo fragmente arhitecturale deosebite.

Moscheea Esmahan Sultan 10 min

Am ajuns și la unul dintre cele mai importante monumente istorice și de cult din sudul litoralului românesc. Moscheea Esmahan Sultan este un loc în care veți descoperi tehnici de construcție unice, cum ar fi blocurile din piatră ale moscheei, care au fost unite între ele fără niciun liant. Veți putea admira, de asemenea, fântâna din interior, realizată din pietre provenite dintr-un mormânt antic.

Herghelia Mangalia 4 min

Un loc potrivit pentru toată familia, Herghelia Mangalia este cel mai mare complex de acest gen din zona de sudest a Europei, adăpostind aproximativ 350 de cai de rasă. În același timp, este singurul hipodrom din România care organizează curse galop și care vă oferă șansa de a lua ore de echitație la malul mării. În plus, spectacolele unice cu personaje călare îi vor distra cu siguranță pe cei mici.

Mormântul cu papirus 10 min

Conduceți timp de doar 10 de minute și vă întoarceți cu aproape 2300 de ani în urmă, pentru a ajunge în locul în care s-au descoperit rămășițele unuia dintre cele mai vechi papirusuri antice din Europa, scris în limba greacă. Curiozitățile și elementele inedite ce se găsesc în mormânt rămân să fie descoperite de dumneavoastră într-o vizită în acest loc unic.

Rezervația Hagieni 15 min

Un loc care merită atenția și considerația noastră este Rezervația Naturală Pădurea Hagieni, situată la o distanță mică de orașul Mangalia. Cu o suprafață de 586 de hectare, rezervația propriu-zisă este întinsă pe 395 hectare. Puteți găsi două trasee pentru turiști și vă spunem și un secret: locul este spectaculos de vizitat mai ales primăvară, atunci când înfloresc bujorul de stepă și cel dobrogean, două specii protejate și deosebit de frumoase.

Ograda Veseliei – satul Arsa, Mangalia 15 min

La numai 12 km de Mangalia, o fermă de animale îi așteaptă pe toți copiii să descopere minunata lume a vieții la fermă. Vor putea afla multe informații interesante despre cum trăiesc, cum se hrănesc sau cum se înmulțesc animalele, iar pentru cei mai activi și energici, sunt pregătite activități ca tiroliana, turnuri de cățărat, leagăne sau un labirint distractiv din paie, plus multe alte surprize.

Parcul de distracții Saturn 5 min

Un loc colorat și o atmosferă animată vă așteaptă la parcul de distracții din Saturn, acolo unde toată familia va petrece timp de calitate. Caruselele, trenulețul și mașinuțele, dar și o caracatiță imensă îi va aștepta pe cei mici în fiecare seară, la doar 5 minute de casă.

Paradis Land 5 min

Dacă printre personajele preferate ale copilului tău se numără pirații, atunci ați ajuns în locul potrivit. La doar 5 minute de condus față de complex, căpitanul Barbarossa îi așteaptă pe cei mici într-un loc în care se vor putea distra într-unul dintre cele 14 trasee de aventură, cu un perete de cățărat, tir cu arcul sau o întrecere de airsoft. Ba mai mult, îi poți organiza și o petrecere tematică de ziua lui.

Galaxy Water Park 10 min

Un loc în care toată familia se va distra în sezonul estival, dedicat în special adulților care iubesc adrenalina, dar și copiilor energici. Veți beneficia de o zonă dedicată celor mici cu 3 tobogane, iar pentru cei mari 7 tobogane, o zonă SPA pentru relaxare și tratamente de înfrumusețare, bar și restaurant pentru prânzurile voastre.