facilități

Relaxarea, comuniunea cu natura și liniștea pe care le căutați atunci când sunteți în vacanță sunt esențiale pentru noi și ne dorim să le aveți și acasă. Familia merită ce este mai bun, iar viitorul copiilor dumneavoastră trebuie să fie unul verde, cu respect și dragoste pentru mediul înconjurător. Ne dorim să fim parte dintr-o comunitate de oameni care să înțeleagă și să aprecieze ambiția noastră de a construi un loc emblematic pentru litoralul românesc.

Piscină exterioară de 1170 m² cu zonă pentru copii

Copilul dumneavoastră abia a învățat să înoate? Știe deja și este înnebunit după o porție sănătoasă de bălăceală? Amenajăm zone speciale pentru cei mici, cu personaje și activități pe care le va adora, iar piscina exterioară va avea toate șansele să devină locul său preferat atunci când veniți la SOPRA.

Locuri de parcare pentru toate unitățile locative

Locurile de parcare pot fi un punct nevralgic pentru un condominiu, însă la SOPRA ne-am ambiționat ca acest aspect să nu reprezinte un motiv de stres pentru viitorii noștri clienți. Deși reglementarea edilitară ne obligă să asigurăm locuri de parcare în proporție de doar minimum 40%, noi vom aloca fiecărei unități locative câte un loc. Este o condiție minimală de civilizație și o formă de respect atât pentru comunitate, cât și pentru estetica urbanistică.

Restaurant deschis tot anul

Un serviciu care nu avea cum să lipsească din centrul proiectului SOPRA este restaurantul. Suntem cu toții de acord cât de important este să aveți asigurate toate condițiile pentru ca dumneavoastră și familia să vă bucurați de mese delicioase împreună, într-un loc special amenajat, aflat în incinta complexului.

Vom asezona meniul prin talentul unor bucătari profesioniști, personal specializat și o ambianță în care să vă bucurați de fiecare masă a zilei. Se vor concepe dish-uri cu preparate proaspete din pește și nu numai, dar și farfurii speciale pentru cei mici. Nu uităm nici de cocktailuri și alte băuturi răcoritoare, astfel că unii dintre cei mai buni barmani se vor asigura ca servirea și prepararea băuturii dumneavoastră să fie realizată ca la carte.

Piscină interioară deschisă tot anul

De ce să nu vă bucurați de beneficiile extraordinare ale înotului indiferent de vremea de afară? Pregătim o piscină interioară spațioasă, deschisă pe tot parcursul anului, cu toate facilitățile și condițiile pe care vi le puteți dori. Va fi o manieră excelentă prin care să vă deconectați oricând împreună cu familia.

Lobby de 200 m² și 5 m înălțime

Prima impresie contează, de aceea intrarea în SOPRA ocupă un loc special în conceptul nostru. Amenajăm o zonă de lobby cu spațiu generos, înalt și cu un perete cortină. Îl încălzim cromatic cu o serie de corpuri de iluminat spectaculoase și vom amplasa obiecte ceramice de mari dimensiuni pentru ca tabloul final să fie unul desăvârșit.

Plajă privată acreditată Blue Flag

Unul dintre lucrurile pe care ni le-am propus atunci când am conturat proiectul a fost să oferim condiții de înaltă clasă atât la interior, cât și la exterior. Iată de ce SOPRA BEACH a venit ca o idee firească.

Rezervată exclusiv clienților noștri, SOPRA BEACH va avea acreditare Blue Flag, fiind una dintrele puținele de acest fel din România. Asta înseamnă că ne angajăm să avem cea mai bună calitate a apei și a nisipului, grijă deosebită pentru mediul natural, condiții de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități și multe alte facilități de înalt standard.

Ne dorim ca pe SOPRA BEACH clienților noștri să nu le lipsească nimic. Amplasăm zone de joacă pentru copii, o zonă pentru practicarea sporturilor nautice și servicii de servire a mesei. Totul este gândit la nivel premium, pentru ca timpul pe care îl veți petrece aici să fie cu adevărat memorabil.

3700 m² de spații cu locuri de poveste pentru cei mici

Copiii reprezintă viitorul și ne dorim ca aceștia să se dezvolte și să adune amintiri de neuitat din vacanță când vor veni la SOPRA. Un univers întins peste 3700 m2 îi va aștepta pe cei mai energici și curioși dintre micuți, urmând să pregătim surprize atât pentru ei, cât și pentru părinți.

Copii relaxați, părinți relaxați. Lumea de povești pe care o vom contura va fi parte din universul de vacanță al copilului tău, cu personaje pe care le va îndrăgi, alături de prieteniile pe care le va lega cu alți membri de vârsta lui din viitoarea comunitate.

Supraveghere video a tuturor spațiilor comune

Ne dorim o comunitate sigură, în care dumneavoastră și cei dragi să vă simțiți în siguranță în fiecare moment petrecut aici. De aceea am decis să folosim sistemul de supraveghere pentru toate spațiile comune, iar acest lucru să fie o asigurare că vă aflați în locul potrivit.

Recepție deschisă 24 de ore în perioada 1 iunie – 15 septembrie

Este important pentru noi să fim în contact cu dumneavoastră – să putem interveni atunci când aveți de făcut o solicitare sau când pur și simplu aveți nevoie de o îndrumare. În lunile de vară, atunci când ne așteptăm ca vizitele la SOPRA să fie mai dese, veți găsi o parte din colegii noștri la recepție 24/24, bucuroși să vă ajute cu orice întrebare ați avea.

Servicii de curățenie

Păstrarea standardelor înalte pe care le impunem în SOPRA se regăsesc și în aspecte mult mai comune, dar în același timp obligatorii, așa cum este curățenia. Asigurăm și servicii de mentenanță a spațiilor și facilităților comune, curățarea anuală a fațadelor, precum și igienizarea clădirii, a holurilor de acces și a parcărilor.

Spălătorie

Vacanța la mare trebuie să fie doar despre relaxare și evadare din cotidian. Vreți să vă prelungiți șederea la mare, însă garderoba familiei are nevoie de un refresh? Nimic mai simplu! Serviciile de spălătorie din complex vă oferă posibilitatea să vă bucurați de sejur oricât, indiferent de bagajul pe care l-ați pregătit de acasă.

Supravegherea copiilor

Uneori cei mici pot fi mai energici decât pot ține părinții pasul. Pentru astfel de situații oferim serviciul de supraveghere a copiilor. Colegi pregătiți cu jocuri interesante vor avea grija ca cei mici să se simtă bine alături de cei de vârsta lor, în siguranță pe tot parcursul sejurului.

Restaurant deschis tot anul

Un serviciu care nu avea cum să lipsească din centrul proiectului SOPRA este restaurantul. Suntem cu toții de acord cât de important este să aveți asigurate toate condițiile pentru ca dumneavoastră și familia să vă bucurați de mese delicioase împreună, într-un loc special amenajat, aflat în incinta complexului.

Vom asezona meniul prin talentul unor bucătari profesioniști, personal specializat și o ambianță în care să vă bucurați de fiecare masă a zilei. Se vor concepe dish-uri cu preparate proaspete din pește și nu numai, dar și farfurii speciale pentru cei mici. Nu uităm nici de cocktailuri și alte băuturi răcoritoare, astfel că unii dintre cei mai buni barmani se vor asigura ca servirea și prepararea băuturii dumneavoastră să fie realizată ca la carte.

Concierge

Aveți nevoie de o recomandare de restaurant sau vreți să rezervați o mașină? Sau poate doriți să aflați mai multe informații despre ce sporturi puteți practica la malul mării. Concierge este serviciul pe care vă puteți baza pentru cele mai bune sfaturi și idei. Colegii noștri vor fi mai mult decât încântați să vă ghideze pentru ca experiența la noi să fie una completă.

Mentenanță

Ne respectăm clienții, de aceea ne asigurăm ca întreaga clădire să arate la fel de bine în fiecare sezon. Vom asigura mentenanța spațiilor comune, dintre care amintim de igienizarea casei scării, a holurilor de acces, a parcărilor, a lobby-ului de la parter și curățarea anuală a fațadelor, dar și mentenanța facilităților comune cum ar fi ușile de acces, lifturile, reparațiile și întreținerea spațiilor verzi sau recepția.

Excursii organizate cu ghid turistic

Poate vă numărați printre cei care preferă excursiile organizate cu un ghid turistic, pregătit să aibă răspunsul la toate întrebările. Descoperiți toate locurile unice pe care le are de oferit litoralul Mării Negre și aflați cele mai interesante informații de la personalul nostru specializat!

Transfer aeroport

Asigurăm transfer către și dinspre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, punând la dispoziție o mașină confortabilă și un șofer cu experiență pentru ca dumneavoastă să vă puteți concentra pe lucrurile cu adevărat importante: călătoria în sine.