deasupra
tuturor
Prin anvergura sa, înălțimea impunătoare, rafinamentul și meticulozitatea elementelor de arhitectură și finisaj, suntem convinși că SOPRA va rămâne un loc emblematic pentru litoralul românesc.

De ce Saturn?

Skyline-ul litoralului românesc va cunoaște un nou landmark arhitectural. SOPRA este rezultatul colectiv al unei echipe creative, formată din ingineri, arhitecți și peisagiști talentați. Un proiect rezidențial amplasat în sudul litoralului și care va deveni un etalon pentru litoralul românesc

Prin anvergura sa, înălțimea impunătoare, rafinamentul și meticulozitatea elementelor de arhitectură și finisaj, suntem convinși că SOPRA va rămâne un loc emblematic pentru litoralul românesc.

Detalii desăvârșite

Perfecțiunea stă în detalii. Una dintre cele mai bune echipe de arhitecți, designeri și artiști plastici va coordona atât finisajele complexului, cât și finisajele interioare. Ne dorim ca vizitele dumneavoastră să fie un motiv permanent de răsfăț și relaxare totală.

Finisajele alese vor reflecta luxul pe care l-am gândit și proiectat alături de specialiștii noștri. Ne folosim de cele mai bune materiale și construim după cele mai înalte standarde la nivel european. Încă un motiv în plus pentru care SOPRA Saturn va reprezenta un etalon al bunului gust și al rafinamentului.

Conceput pentru familii

Nu este nicio surpriză că SOPRA Saturn este un proiect gândit pentru a găzdui vacanțele în familie. Toate apartamentele noastre pot găzdui de la 3 persoane în sus, cu toate condițiile necesare pentru ca șederea dumneavoastră să fie una cât mai confortabilă.

Începând de la confortul superior din apartamente, ne-am propus să construim un adevărat univers magic pentru cei mici, întins peste 3.700 mp, cu locuri de joacă și o plajă privată cu acreditare Blue Flag, pentru că ne dorim ca tu și cei dragi să vă bucurați de cele mai înalte standarde în siguranță.

Respect pentru comunitate

Ne dorim ca în jurul proiectului SOPRA Saturn să strângem o comunitate de oameni care să caute și să se alinieze la valorile pe care le promovăm: transparență, respect, empatie. Începând de la regulamentul de ordine interioară, la regimul de parcare sau serviciile interne pe care le oferim, totul este gândit în detaliu pentru a îmbunătăți semnificativ sejurul dumneavoastră.

Parcarea este un subiect delicat și disputat de multe alte proiecte locative, nu și la noi însă. Vom asigura câte un loc de parcare pentru fiecare apartament din respect pentru comunitatea noastră, contrar reglementării urbanistice care ne obligă să asigurăm parcări în proporție de doar 40%.

Suntem conștienți că nu putem controla în totalitate structura proprietarilor, deși ne selectăm cu atenție clienții. Totuși, putem lua anumite măsuri care să aibă ca scop eliminarea situațiilor neplăcute. Un regulament de ordine interioară va asigura respectarea unui program de liniște în intervalele orare prestabilite, interdicția de a se efectua lucrări de amenajare interioară în anumite perioade ale anului, dar și o politică strictă a colectării cheltuielilor comune și obligații privind igiena spațiilor comune.